Bøger til Salg. Sæson 2021

BØGER TIL SALG eksisterer stadigvæk i den lille bådehal på skibsværftet på Ålbæk Havn.

Jeg har afhændet skibsværftet pr. 1.april 2021. Der er dejlig skibstømreraktivitet i alle haller, men jeg har beholdt den lille bådehal til mit bogudsalg.

Jeg begynder at glæde mig til den nye sæson. Jeg har allerede samlet en del maritime bøger og blade, som jeg vil sætte til salg i år. Der er også kommet en spændende samling fra en kæmpestor flytning, og jeg er selvfølgelig stadig meget taknemlig for alle bøger og blade, som folk kommer og forærer mig med videresalg for øje.

Jeg regner med at åbne midt i juni.

I år har jeg virkelig mange kunstbøger.

7. maj 2018 | Posted in: Diverse |

Regnskabsassistance i Aalbæk og omegn

Tidligere har jeg holdt til på skibsværftet; men der er nu kommet andre kræfter til, og jeg har flyttet min kontorvirksomhed hjem i min bolig på Sdr. Havnevej 56. Jeg er stadigvæk tæt på Aalbæk Havn!

Mit dejlige mahogniskrivebord er flyttet med, ligesom der stadig er plads til chokolade i skuffen.

Jeg anbefaler mig til mindre virksomheder, som ønsker at have styr på papirerne, idet jeg tilbyder min fleksible og handlekraftige indsats.

1. oktober 2013 | Posted in: Diverse |

Bøger til salg

BØGER TIL SALG. Jeg er igang med at stille bøgerne op til sæsonen i den lille bådehal på skibsværftet og forventer at have butikken klar i uge 25.

Hvert år får jeg meget forskelligt ind.

Husk: har du specielle ønsker / savner en bestemt bog / samler på fx. Storm P. / Skagensbøger eller bøger på dialekt, så sig til. Der er da mulighed for at jeg finder lige det du mangler.

2. maj 2012 | Posted in: Diverse |