Velkommen til nye tiltag på værftet på Ålbæk Havn

VINTEROPBEVARING af lystbåde, joller, campingvogne, veteranbiler etc. Ring til mig på tlf. 2273 7025.

Vi gentager successen med MARKED/BASAR indenfor i værftets største skibsbyggehal. Her bliver mulighed for at sælge sine varer hele sommeren i en rå og uspoleret nedlagt arbejdsplads.Se Facebook: “Basar på værftet”

Opbyg en indbydende stand, f.eks under en pavillon, for at skabe en flot ramme om dine varer. Lej en stand – hele sæsonen eller enkelt dag – og sælg dine produkter til de mange fastboende og turister, som færdes på Ålbæk Havn.

GALLERI ARTdeMAR: I snedkerværkstedet. Her er der nu atelierer og galleri. Åbningstid hele året: hver weekend fra kl. 11-15. Her har foreløbig 11 kunsthåndværkere lejet hver deres lille “atelier” med en fælles udstillingsvæg. Hvis du er interesseret i at leje en plads i et inspirerende fællesskab, så ring til mig på tlf. 2273 7025. Pladserne koster fra 400kr – 1250kr pr. måned + energiforbrug. Man får egen nøgle og har altid adgang til lokalet. Snedkerværkstedet er et charmerende lokale, hvor der for få år siden duftede af træ, tjære og spåner.

I uge 28/2019 afholdes stor HAVNEFEST i værftets bygninger og på hele havneområdet. Se facebook.

Jeg håber, at man vil synes godt om disse attraktioner på havnen.

Jeg fortsætter med de mange BØGER TIL SALG i bådehuset.

UP TO DATE: Og jeg laver jo også stadigvæk regnskaber.

Indtil jeg får solgt eller udlejet bygningerne, – se https://calundan-erhverv.dk/sag/AALBVARF    arbejder jeg for at skabe aktivitet på værftet.

11. november 2018 | Posted in: Diverse |

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *